Supruga Ace Lukasa optužuje bivšeg muža: Šašić mi je samo napravio dijete, a ja ga sama izdržavam!

Sonja Vuksanović tvrdi da će se do kraja boriti protiv bivšeg supruga srbijanskog pjevača Željka Šašića, koji je odavno prestao da vodi računa o njihovoj kćerki Sofiji.

Supruga srbijanskog pjevača Ace Lukasa Sonja Vuksanović kaže da joj je strašno to što je samohrana majka kćerki Sofiji iako ona ima živog oca, srbijanskog pjevača Željka Šašića. Ona opominje bivšeg supruga da nije dovoljno samo napraviti dijete, već da o njemu treba i brinuti, piše “Informer“…

Sonja se juče pojavila u Trećem osnovnom sudu na Novom Beogradu kako bi ponovo bila saslušana zbog alimentacije koju ne dobija. Šašić se ni ovog puta nije odazvao pozivu.

“On se ne pojavljuje uopšte, kao što možete da vidite. Ali, ja i dalje vjerujem da će pravda pobijediti”, kazala je Sonja, nakon što je izašla iz suda.

Lukasova žena očajna je što Šašić ne vodi računa o njihovoj kćerki Sofiji i što uporno odbija da plaća alimentaciju.

“Bijem bitku kao samohrana majka maloljetnog djeteta, koje je na najgori mogući način oštećeno i kažnjeno od strane svog oca. Znam da ima puno majki koje same brinu o svojoj deci i ja bih od srca podržala svaku. Mi moramo da se pomažemo i dignemo glas protiv takvih muškaraca koji misle da im je jedina obaveza da naprave dijete i smatraju da kasnije ne treba da brinu o njemu”, poručila je ona.

Sonja smatra da su u ovakvim situacijama najviše oštećena djeca, koja pate zbog činjenice da imaju tatu, a da ga ne viđaju i da on ne učestvuje u njihovom odgajanju.

“Kod samohranih majki je najgora stvar od svega duševna bol djeteta, saznanje da je otac živ, a da ne brine o njoj. Način na koji se on ponio prema Sofiji je više nego strašan. Iskreno se nadam da sve ovo neće ostaviti traumu na moje dijete, jer je sa svih strana okružena ljubavlju, ali to se nikad ne zna. Vrijeme će pokazati. Znam samo da joj je teško”, iskrena je pjevačeva supruga.

Sonja naglašava da očevi ne treba da se svete bivšim suprugama preko djece.

“Nije bitno da li se majka kasnije uda, ne uda, da li ima novca ili nema, jer je dijete i dalje njegovo i mora da ima obavezu prema njemu”, tvrdi Vuksanovićeva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.