Multinacionalna delegacija iz Župe posjetila direktora policije Nexhmija Krasniqija


Juče su direktora policije u Prizrenu posjetili Amir Rustemović, Azmir Miftari, Zlatibor Cvetković, Sadrija Duraki, Muradif Murati, Faruk Bećiri, Jasmin Osmani i Ramadan Karadolami.

Posebno se treba naglasiti da su radom i angažovanjem pomenutnog direktora policije zadovoljne sve nacionalne zajednice koje žive na teritiroji Župe. Da je tako govori i činjenica da su posjeti prisustvovali predstavnici iz tri zajednice, bošnjačke, albanske i srpske.

Delegacija iz Župe je pohvalila rad policije na čijem je čelu Krasniqi i dodala da je bezbjednosno stanje u Župi poboljšano od kako je on nastavio sa obavljanjem dužnosti direktora policije.

Nexhmi Krasniqi je zahvalio delegaciji na posjetu, pogotovo za podršku i organizovanje peticije protiv njegove smijene sa mjesta direktora policije u Prizrenu koju je pokrenuo Amir Rustemović iz sela Rečana.

“Koristim priliku da se zahvalim delegaciji koja nas je posjetila i javno pohvalila naš rad. To nas obavezuje da i u budućnosti zajedno nastavimo saradnju i budemo budni čuvari bezbjednosti svakog građanina Kosova, Prizrena i Župe. Posebno se zahvaljujem svim mještanima Župe koji su pokrenuli peticiju i digli glas protiv moje smjene. Nudimo otvorenu saradnju i podršku Župi”, kazao je direktor policije u Prizrenu, Nexhmi Krasniqi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.