BAHATI VUČIĆ: Jedno emitovanje spota njegove stranke na RTS košta 21000 eura (VIDEO)

Kako je emitovanje reklama na RTS-u košta 200 evra po sekundi, a spot SNS-a sa Svetislavom Goncićem traje 106 sekundi, jedno njegovo emitovanje košta više od 21000 eura. Pomenuti spot se emituje više puta dnevno na srbijanskom nacionalnom servisu.

Kontroverzni spot koji je već izazvao gomile negativnih reakcija zbog zloupotrebe policije za potrebe njegovog snimanja, dodatno će razbjesneti građane Srbije kada shvate koliko SNS troši novca na njegovo emitovanje. Čak ni najmoćnije kompanije poput Koka-kole ne prave reklamne spotove od skoro dva minuta jer je njihovo emitovanje skupo. Izgleda da jedino u SNS-u nema krize.

Ako se uzmu i druge televizije koje emituju spot SNS i sve drugo što SNS koristi u kampanji, poput plaćenih autobusa, bilborda, plakata, letaka i drugih štampanih matetrijala, marketingom u štampanim medijima, dolazimo do toga da njihova kampanja košta milione evra, piše portal oslobodjenje.rs.

Šta mislte ko sve to plaća? Da li iko od vas vjeruje da je Vučić, ili bilo koji naprednjak, zavukao ruku u džep i od svog novca platio kampanju?

Dok njegovi penzioneri gladuju zbog smanjenih penzija, svako za emitovanje SNS spota na RTS Vučić plati 106 prosječnih penzija, i tako više puta dnevno.

Kada se sve ovo sagleda, natpis na kraju spota „…možemo sve“ je otvoreno ruganje gladnom narodu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.