Užas u Srbiji: Vezivao žene lancima i hranio ih živim mesom


Koristeći njihovu tešku materijalnu situaciju i zavisnost od droge i alkohola, G. M. ih je držao vezane kao životinje i prijetnjama, ucjenama i batinama podvodio za nekoliko hiljada dinara po Smederecu i okolini, piše Kurir.

Prema saznanjima medija, prizor u kući bio je užasan.

– Mjesecima nisu imale struju, bile su polugole, prljave i gladne. Jele su smrznutu hranu iz zamrzivača, meso i povrće. Jednu od njih koja je bila narkomanka vezivao je lancima, donosio im je drogu i alkohol, po stolovima su šetale mačke, tu su i nuždu vršile. To je prizor koji smo zatekli kad smo ušli u kuću – priča izvor Kurira iz istrage.

On dodaje da su žene starosti od 20 do 40 godina.

– Jednu od njih koja je bila najljepša htio je da ostavi za sebe, i nju je najmanje primoravao da se prostituiše. Obično ih je vozio u jedno selo kraj Smedereva, čekao da završe seksualni odnos, vraćao ih, a sav novac uzimao za sebe. Pored toga primoravao ih je na seks sa drugim muškarcima i u jednom nedovršenom objektu u blizini smederevske pijace. Tu ih je podvodio s pijačnim prodavcima, a kada bi se usprotivile žestoko ih je tukao i kažnjavao – otkriva izvor iz istrage i dodaje da je tarifa za oralni seks bila 1.500 dinara (Oko 25 maraka), a za klasičan odnos 3.000. Uzimao je dnevno i po nekoliko stotina eura. One su sve ovo izjavile pošto je G. M. uhapšen. Tri žene su u međuvremenu sklonjene u sigurnu kuću, dok je četvrta žena ostala da živi u istoj kući jer nema gdje, piše Kurir.

Inače, ova strašna priča otkrivena je slučajno. Kada je policajac donio poziv da se G. M. javi da bi bio saslušan zbog sasvim drugog krivičnog djela, jedna od njih je primila poziv.

– Nije ništa rekla policajcu, vjerovatno u strahu, jer se podvodač krio u kući, ali je na povratnici olovkom napisala “pomozite”. Pošto je u kući bio mrak jer nije bio struje, policajac nije odmah vidio šta je ona napisala. Ali, kada je izašao odmah je pročitao i istog trenutka pozvao kolege. Oni su ušli u kuću i pronašli ga sakrivenog u drugoj sobi. Te žene bile su nasmrt uplašene, počele su da plaču i da se tresu – rekao je izvor Kurira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.