Skandal u studiju Pinka: Zorica Brunclik bijesna kao ris napustila snimanje, jer Ana Bekuta…

Problem je nastao kada je Zorica shvatila da više od sat i po vremena mora da čeka kako bi se u studiju pojavila Bekuta sa kojom je trebalo zajedno da nastupi.

Naime, Zorica, Ana i Marinko Rokvić trebalo je da otpjevaju splet pjesama koji bi trajao skoro sat vremena, a za to vrijeme svo troje bi morali da budu na sceni i naizmjenično pjevaju. Ipak, zbog Bekutinog kašnjenja ta zamisao nije mogla da se sprovede u djelo pa su napravili kratku pauzu i fokusirali se da snimaju nešto drugo.

Kada je poslije skoro dva sata Brunclikova trebalo da uđe u šminkernicu, a Bekuta se još nije pojavila u Šimanovcima, potpuno je poludjela. Ušla je u apartman u kojem su joj bile stvari, spakovala se i rekla suprugu Miroljubu Aranđeloviću Kemišu da želi da ide kući i da je vozi.

Iako su organizatori pokušavali da je zaustave, to nije pomoglo u promjeni pjevačicine odluke.

– Bila je ljuta i sve vrijeme je ponavljala kako to nije profesionalno, da više ni minut neće da čeka jer to nije malo kašnjenje već skoro dva sata. Kemiš ju je podržao u namjeri da napusti studio tako da niko nije mogao da je ubijedi da ostane. Kada su organizatori pozvali Anu da pitaju gdje se trenutno nalazi saopšte joj da zbog nje Zorica napušta emisiju, Bekuta je rekla da je na putu ka Šimanovcima, ali da je ljuta na Zoricu jer bi ona nju čekala da je situacija obrnuta – priča naš izvor koji se zatekao u šminkernici u trenutku kada su organizatori pokušali da iskordiniraju između koleginica.

Ni ubjeđivanja produkcijskog tima nisu pomogla da se temperametna Brunclikova vrati u studio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.