Otkriven uzrok tragične smrti mladog para: Malo ko je očekivao da je u pitanju…

Netom vjenčani par Z.S. i A.L. su u noći sa ponedjeljka na utorak avionom otišli na bračno putovanje.

Policija nije potvrdila informaciju o trovanju, već su kazali da bi uzrok smrti trebao biti poznat nakon dobivenih nalaza toksikoloških i histoloških vještačenja, te da su na mjestu događaja provedene određene dokazne radnje, između ostalog i tehničko vještačenje dimovodnog sistema, no potrebno je pričekati nalaz vještačenja.

Ovakav rezultat istrage čini se da je malo ko očekivao, jer je poznato da u sobi gdje je par spavao nema nikakvih plinskih ili drugih uređaja ili otvora na dimnjaku, koji bi mogli ispustiti monoksid, istražitelji su očito išli provjeravati dimovodnu cijev koja prolazi kroz zid sobe. Prema neslužbenim informacijama doznajemo da je CO u sobu mogao ući jedino kroz fuge, malter ili pukotine u zidu, a spavanje u prostoru u kojem se nakuplja taj plin, pogotovo ako nema otvorenih prozora, je fatalno.

Htjeli smo razgovarati s mladencima, no od mladenkine none u Poreču doznajemo da je u noći s ponedjeljka na utorak zajedno sa suprugom otišla na put koji su već odavno planirali, a i u policiji im je rečeno da bolje da otputuju.

Nona nam je ukratko opisala šta su prolazili od nedjelje te koliko ih je to šokiralo.

– Bila sam na svadbi gdje nas je bilo oko 20-ak. Kući sam otišla, zajedno sa suprugom, oko 23 sata, ipak, mi smo stariji ljudi. Za tragediju smo čuli u nedjelju popodne i sledili smo se. Nitko nije niti pomislio da bi se tako nešto moglo dogoditi. Bilo nam je lijepo na svadbi, svi smo bili veselo društvo. Od nedjelje su oboje u velikom šoku, a ove dane se nije moglo niti jesti, spavati i kuhati zbog toga. Ne znam šta bih vam više rekla osim da smo u svi u šoku, kazala nam je nona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.