Mlada heroj: Medicinska sestra otišla sa sopstvenog vjenčanja na mjesto nesreće da spašava živote!

Sara se vjerovatno nadala da će na dan vjenčanja imati slobodan dan i da neće morati da spašava ljude nakon saobraćajnih nesreća, sa čime se inače svakodnevno suočava, ali sudbina je imala drugačije planove. I tako je Sara, sa sve suprugom i kolegom medicinskim tehničarem Polom, u vjenčanici otrčala na mjesto saobraćajne nesreće.

U nesreći su učestvovali njeni otac i baka, a srećom niko nije nastradao. Oboje su dobili blaže povrede i odmah su prevezeni u bolnicu, a Sara je postala heroj društvenih mreža. Ipak, ona se ne slaže sa tom konstatacijom.

– Čujem da dosta ljudi koristitu riječ “heroj“. Mislim da ipak ovo nije bio herojski čin. To bi jednostavno uradio svako ko bi se našao blizu nesreće – kaže skromna Sara.

Ona je objasnila da je to sve sastavni dio njenog posla, te da joj se i ranije dešavala da van radnog vremena naleti na saobraćajnu nesreću, zastane i pomogne dok ne dođu kola Hitne pomoći.

– Samo se ovog puta potrefilo da sam bila u vjenčanici – kaže ona.

Rej, koji je ipak uspio da dočeka mladu da se vrati sa terena i da mu kaže sudbonosno “da“, oduševljen je njenim postupkom, ali i fotografijom koja je tom prlikom nastala.

– Mislim da je slika sjajna! Ovo je definitivno bilo vjenčanje za pamćenje. Naravno, užasno je što je uopšte došlo do nesreće, ali svi će biti OK, tako da sada možemo da se smijemo kada pogledamo sliku – kaže Pol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.