Žena ga istjerala iz vile, sad spava u dvorištu (VIDEO)

– Slab sam, ali sam inače dobro – rekao je Khan nedavno novinarima dok je sjedio ispod palme u dvorištu. Njegova je supruga na vratima ostavila poruku na kojoj poručuje ljudima da ga ne hrane.

– Ako ga želite nahraniti, uzmite ga k sebi. Ako želite, zadržite ga kod sebe, ali na moje imanje nemojte ništa donositi – piše u poruci. No susjedi mu svejedno nose hranu.

– Star je i nehumano bi bilo da mu ne pomognemo – kažu susjedi. Khan kaže da je njegova supruga promijenila brave i više puta zvala policiju i tražila da ga maknu s imanja. U zadnjih šest mjeseci policija je dolazila najmanje 30 puta. No Khana ne mogu maknuti jer imanje glasi i na njega i na suprugu. Nekoliko puta je intervenisala i hitna koja bi mu ukazala pomoć, a onda bi Khan opet završio u svom dvorištu. Khan kaže da ima dijabetes i visok krvni pritisak. Kaže i da su mu prijatelji nudili da boravi kod njih te da bi mogao boraviti i u hotelu, ali on to ne želi.

Jedan od sinova rekao je kako je majci konačno dojadilo da je Khan psihički i fizički maltretira. Policija je također potvrdila da je Khan 2008. uhapšen zbog porodičnog nasilja. Shahnaz je već ranije tražila zabranu prilaska, a u junu je tražila i razvod, piše USA Today.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.