Donna Ares: Rak i ja smo završili, ja sam za njega Don Ares!

Pjevačica je ovim povodom dala intervju  u kojem je ispričala detalje svoje borbe i oporavka, te najavila nove projekte i veliki pobjednički koncert u rodnom Bihaću.

Donna Ares je  govorila o svojoj borbi sa rakom grlića maternice i procesu liječenja koji je trajao godinu dana. Danas, godinu dana nakon što je saznala za dijagnozu i činjenicu da boluje od smrtonosne bolesti, Donna Ares kaže kako je pobijedila rak. Njeno iskustvo ju je inspirisalo da napiše knjigu “Soba za nikoga“ u kojoj je detaljno opisala svoj proces oporavka i liječenja, kao i da osnuje fondaciju Donna Ares koja će pomagati ljudima oboljelima od raka.

Osvrnula se na podršku koju je sve ovo vrijeme dobivala od ljudi putem društvenih mreža i Facebooka na kojem je redovno svoju publiku informisala o procesu i toku liječenja.

Donna Arres je u intervjuu najavila i nove koncertne i promotivne aktivnosti.

Sredinom oktobra, u Domu Oružanih snaga BiH u Sarajevu predstavit će i svoju novu knjigu “Soba za nikoga“, nakon čega 31. oktobra slijedi njen prvi, kako ga naziva pobjednički koncert u njenom rodnom gradu Bihaću.

Pjevačica priprema i koncert u Beču, u saradnji sa Otvorenom mrežom Beč koji je humanitarnog karaktera 14. novembra u velikom dvorcu u Beču. Nakon toga, 28. novembra pjevačica nastupa u maloj sali dvorane Mejdan u Tuzli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.