Očuh im je uništio djetinjstvo – poslije 20 godina našle su ga preko Fejsbuka i natjerale da plati za sve

Džejms Loton uhapšen je u avionu na aerodromu “Hitrou” nakon što su sestre javile policiji da su ga locirale, poslije čega je pedofil i silovatelj uhapšen i pritvoren, piše 24sata.

Djevojke su 10 godina krile tajnu jedna od druge, te je uslijedilo užasno priznanje. Angažovan je detektiv koji je u mnogome pomogao da se pronađe čovjek koji je uništio tri djetinjstva.

One su smogle snage i izašle pred javnost kako bi objasnile za kakve užasne stvari je Loton bio sposoban.

– Džejms nam je oduzeo nevinost, uzeo najdragocenije godine života. Bile smo samo male djevojčice, ali on je iskoristio priliku i na najgore seksualne načine nas uznemiravao. Još uvijek nas progoni to što je Džejms uradio. Vraćaju nam se “flešbekovi” i činjenica da je u zatvoru je jedina pravda koju smo tražili – rekla je najstarija sestra (30) Danijel Mihalik-Mej.

Teri-An je navela kako je otkrila gdje se Loton trenutno nalazi.

– Tražila sam ga na “Fejsbuku” i nisam mogla da vjerujem da živi u Bocvani u Africi sa novom ženom. Krv je počela da mi vri, nisam znala da li ima još djece i da li će i njih uznemiravati kao nas. Predstavila sam se lažno i započela konverzaciju sa njim. Nekako je uspio da sazna ko stoji iza lažnog profila, a zatim mi se javio neki doktor koji mi je napisao da je Džejms mrtav – istakla je Teri-An.

Sestre su prijavile policiji slučaj, a organi pravde su Lotona pratili tri godine, a zatim ga u martu ove godine uhapsili na “Hitrouu”. Silovatelj je zaradio 12 godina zatvora zbog zlostavljanja tri sestre od 1993. do 1999. godine.

Loton je i ranije hapšen, tačnije 1999. godine zbog seksualnog uznemiravanja u rodnoj Irskoj, nakon čega je odležao tri godine u zatvoru.

– Pravda je spora, ali dostižna. Nadam se da će istrunuti u zatvoru i da će baciti ključ od njegove ćelije. On je najniže biće na svijetu, samo ostaje nada da neće prići nijednom djetetu više u životu – zaključila je Teri-An.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.