Pijan sjeo za volan i odveo suprugu u smrt, pa policajcima rekao nešto što je sve užasnulo!

Nesreća se dogodila kada je BMV u kom se nalazila tročlana porodica naletio na “mazdu”, a potom se sudario i sa kamionom.

Iz MUP-u su za ”Novosti” potvrdili da je nesreću izazvao beli BMV smederevskih tablica.

– Automobil je, krećući se ka Šidu, oko 200 metara prije skretanja za aerodrom, naletio na “mazdu” beogradskih tablica – rekli su u Birou za saradnju s medijima MUP.

– Od siline udara se okrenuo i potom udario u teretno vozilo. Nakon toga je sletio sa puta.

Prema nezvaničnim informacijama, Ćesarević je vozio iznad ograničenja brzine. Urađen mu je odmah alko-test koji je navodno pokazao da je u krvi imao oko 1,5 promila alkohola i određeno mu je zadržavanje. Odmah nakon nesreće na teren su izašle dve ekipe Hitne pomoći. Blaženki nije bilo spasa, a njen suprug i dijete su hitno prevezeni u Urgentni centar u Beogradu.

– Otac i sin su pregledani i odmah pušteni – rekla je Aleksandra Berić, portparol KCS.

U Batajnici, u Šangajskoj ulici, komšije ne mogu da vjeruju kakva je tragedija zadesila ovu porodicu.

– Družili smo se, njih dvoje su stvarno bili par za primjer. Lijepo su se slagali i živjeli normalno – rekao je njihov prvi susjed.

– Vladan je dobar momak. Koliko znam, vraćali su se sa slavlja, povodom krštenja djeteta Vladanovog kolege. Malo je popio i eto… Blaženka je poginula posljednjeg dana svog godišnjeg odmora.

Bračni par je živio na relaciji Batajnica – Inđija, gdje je Blaženka radila u “Maksiju”.

– Ona je dosta vremena provodila kod svojih u jednom mjestu iza Beške, zbog posla, ali stanovali su ovdje – komentarišu komšije u Batajnici.

– Vladanov otac je maloprije obišao kuću. Došao je iz Valjeva po unuka, pa ga je odveo kod prijatelja, Blaženkine porodice. Čovjek je noćas saznao za nesreću. Policija ga je zvala oko dva sata poslije ponoći. Rekao mi je jutros da je mališan, hvala bogu, prošao samo sa jednom ogrebotinom. Vladan je volio Blaženku više od svega i ne mogu da zamislim koliko mu je teško.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.