Tragedija : Pjevačicu muž je ispratio u rijaliti, 10 minuta kasnije preminuo

Nešto kasnije doznalo se da je mlada pjevačica doživjela veliku tragediju. Ostala je bez supruga Aleksandra Stoiljkovića, koji je preminuo nakon što ju je ispratio u rijaliti.

Aleksandar je dovezao Ellu u Šimanovce, gdje je trebala biti u karantinu sa ostalim učesnicima prije ulaska u rijaliti, međutim, samo 10 minuta kasnije preminuo je od srčanog udara, doznaje Kurir.

– Aleksandar je dovezao suprugu ispred studija, gdje su se pozdravili. Poželio joj je sreću i rekao da će joj biti najveća podrška tokom rijalitija. Nakon toga krenuo je svojim automobilom nazad ka Beogradu, ali je još u Šimanovcima stao na pumpi kako bi kupio sok. Prilikom izlaska sa pumpe je pao – ispričao je izvor.

Hitna pomoć je ubrzo došla, ali doktori su mogli samo da konstatuju smrt.

Aleksandar i Danijela bili su zajedno od njene osamnaeste godine, a pjevačicin ulazak na “Farmu” bio bi njihovo prvo razdvajanje. Važili su za skladan par i uzajamno su se podržavali i poštovali.

Noć pred početak “Farme” dogodila se još jedna tragedija – pevač Nenad Savanović, poznatiji kao Neđo sa Manjače, koji je takođe trebalo da učestvuje u rijalitiju, preminuo je u 50. godini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.