Mlada pjevačica: Prolazim pravu agoniju, doktori ne mogu da mi pomognu da se oporavim…

Jelena Kostov (31) preležala je grip, ali joj se otad zdravstveno stanje stalno pogoršava. Doktori, kako kaže, nemaju odgovor na njena pitanja o tome šta joj je.

“Bila sam jako bolesna i pila sam antibiotike, ali sam primala i injekcije. Taman kada sam mislila da je sve prošlo pošto sam primila svu terapiju, pojavile su se neke fleke i modrice od istih tih injekcija. Nešto kao nuspojava.

Sada mažem silne kreme i masti ne bih li i to sanirala, ali nažalost, ne prolazi”, ispričala je Jelena. Ona kaže da joj se tako nešto nikada pre nije desilo i da ni sama ne zna šta ju je snašlo.

“Doktori su mi rekli da se to dešava jako rijetko. Gotovo da ne pamte kada su imali takav slučaj. Modrice na mom tijelu me dodatno nerviraju zbog toga što je ljeto i velike su vrućine, a ja ne mogu da se skinem. Da i ne pominjem što ne mogu nigdje na kupanje jer bi bilo strašno kada bih se pojavila u kupaćem kostimu. Naravno, ni sunce nije preporučljivo za stanje u kojem se nalazim. Predstoje mi i nastupi na primorju, pa se samo nadam da će kroz nedelju-dvije ovo proći”, priča pjevačica i dodaje da je jako disciplinovana, te da sluša savjete ljekara kako bi se što prije vratila na scenu onakva kakva je bila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.