Sotona odlikovao Šešelja za kosovsko rvanje

Popularni Ćosavi Vojvoda odlikovan je visokim partijskim ordenom SPC zlatnog lika Svetog Petra Drugog Lovćenskog Tajnovidca, vele radikali.

U obrazloženju odlikovanja navodi se da se ono Šešelju dodjeljuje za “kosovsko rvanje” i služenje zakonu svetom božije pravde u odbrani od “‘pravde’ Haškog suda”, kojem, kako se navode ekstremisti, “tragovi smrde nečovještvom”.


Radović je uručio Šešelju odlikovanje u bolnici, beogradskoj kardiovaskularnoj klinici “Ostrog”, čiji je direktor kontroverzni Milovan Bojić, bivši pripadnik ozloglašene paramafijaške organizacije Jugoslovenska levica, koja se u političkom smislu odavno predstavila u đavolu, pardon, u gospodu. Bojić je bio domaćin bahanalija.

Ranije ove godine, u januaru, Ćosavi Vojvoda je takođe dobio odlikovanje od još jednog ekstrema iz antievropske kleropolitičke organizacije SPC, Jelenka Mićevića, koji je nedavno raščinjen sa visoke funkcije u ruskokolonaškoj stranci. Za razliku od Radovića, Mićević nije javno naveo u kojoj borilačkoj vještini nagrađuje Šešelja. Izvori bliski e-novinama imaju oprečne  informacije pa se pominje da je u pitanju metohijski Kung Fu Vu Šu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.