Španci najavljuju Ramosov transfer koji će uzdrmati fudbalsku planetu

Jedan od predsjedničkih kandidata u Kataloniji je izjavio da će dovesti Ramosa u klub ukoliko dođe na čelo Barcelone, a osim toga izjavio je da su mu čelnici Reala sami ponudili španskog reprezentativca. 

Kako prenosi madridski “As” to je veoma naljutilo 31-godišnjeg Ramosa i on je zatražio da ode iz kluba. Fernando Hierro je istakao da Ramos ne želi da ode iz kluba na mala vrata kao neke legende kluba prije njega. On ne bi htio da se nađe u situaciji u kojoj je sada Iker Casillas i hoće da ode iz kluba ovog ljeta iako ima ugovor do 2017. godine. 

Klubovi koji žele da ga angažuju i ne pitaju za cijenu su rivali iz Manchestera. United je ove sezone imao velikih problema sa odbranom, a pogotovo sa štoperima. Mladi Blackett i McNair nisu ispunili očekivanja, a iskusniji igrači poput Evansa, Jonesa i Smallinga su bili u promjenljivoj formi i imali su probleme sa povredama. 

U Cityju jasno imaju manjak štopera, tu su samo Demichelis, Mangala i Kompany. Kapiten Kompany je imao očajnu sezonu i na meti je kritika, Demichelis već ulazi u pozne godine, a skupo plaćeni Mangala nije pokazao ništa što bi opravdalo veliki novac plaćen za njega. 

Ramos je u Real Madrid stigao 2005. godine i na 314 utakmica postigao je 50 golova za “Kraljevski klub”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.