Umislio da je Wolverine: Ubio sestru, majku i očuha, nakon potjere izvršio samoubistvo (FOTO)

Više od 100 policajaca tražilo je ovog bodybuildera koji je nakon ubistva viđen u prodavnici kako kupuje vodu i odlazi prema centru Didcota u Oxfordshireu. Potraga i opsadno stanje su trajali dva dana.

Allen je patio od depresije i bio je opsjednut noževima. Mučio se s majčinim alkoholizmom i nije razumio zbog čega su se njegovi roditelji razveli. Policiji je poznat odranije, ali nije saopćeno zbog kojih krivičnih djela.

U mjesecima prije ove tragedije, Allen je postavljao videa i postove na društvenim mrežama u kojima iskazuje svoj bijes zbog života i kako mu je dosta da ga “tretiraju kao smeće” na poslu i u društvu žena.


Napravio je na desetine kratkih filmova u kojima je divlje vrištao “Ovo je ludnica, ne mogu više”.

Njegov heroj bio je Marvelov lik Wolverine i često se fotografisao sa noževima između prstiju kako bi ličio na njega. Imao je čak istu frizuru u bradu poput ovog lika, te je pisao kako je trebao biti Wolverine.

Ispred kuće u kojoj je ubio majku Janet Jordon (48), sestru Derin (6) i majčinog momka Philipa Howarda (44), porodica i prijatelji su postavili cvijeće, svijeće, igračke i oproštajna pisma. Njihova tijela otkrivena su u subotu večer. Još nije potvrđeno kako je Allen umro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.