Savo Milošević i Mitar Mrkela u Sarajevu: Savez, Baščaršija, pa ćevapi

Milošević i Mrkela su u bh. prijestolnici prvo obavili zvanični sastanak sa predstavnicima N/FSBiH Jasminom Bakovićem, generalnim sekretarom i Denijalom Pirićem, direktorom Tehničkog odjela o organizaciji međunarodnog Turnira prijateljstva za fudbalere do 16 godina, koji će se održati od 18. do 24. maja u Bijeljini.

Na ovom respektabilnom turniru učestvovat će najbolje mlade ekipe iz regiona, a među njima su: Partizan, Osijek, Željezničar, Olimpija, Crvena Zvezda, Rijeka, Sloboda (T), Vardar, Dinamo, Vojvodina, Borac, Budućnost, OFK Beograd, Sarajevo, Velež i reprezentacija Semberije. Organizacijski, turnir pripada svim savezima u regionu, a tako i FS Srbije kao i N/FSBiH.


Nakon zvaničnog prijema u zgradi N/FSBiH, Milošević i Mrkela su se uputili u šetnju Baščaršijom zajedno sa Jasminom Bakovićem, Husrefom Musemićem, Salemom Prolićem, da bi ubrzo u jednoj od poznatih sarajevskih ćevabdžinica probali bosanski specijalitet – ćevape.

– Ne možete doći u Sarajevo da ne jedete ćevape, to vam dođe kao da niste ni bili u Sarajevu. Ovdje mi je uvijek lijepo i rado se vraćam u bh. prijestolnicu. Ovaj put smo došli i prijateljski i poslovno, govori Milošević.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.