Užas: Pijanu majku policajac brutalno bacio na asfalt pred djetetom! (VIDEO)

Pijana majka Viviana Keith, viđena je u utorak pod uticajem alkohola na nekoliko mjesta u gradu.

Budući da je bila s maloljetnim djetetom, građani su zvali policiju. U alkoholiziranom stanju nemarna majka sjela je i za volan i tako ugrožavala kako živote ostalih sudionika u prometu tako i svoj i život svog djeteta.

– Policajac je bio veoma profesionalan, razgovarao je s njom smireno, nije bio uznemiren, nije bio ljut. Nesreća je u tome da je žena, čini se, udarila glavom te se onesvijestila. Ali, kažem vam, policajac je napravio ono što je trebao u ovakvoj situaciji, rekao je šef stanice.

Kupci u trgovačkom centru ispred kojeg je uhapšena Keith kažu da je bila u trgovini i da je bila prilično glasna.

– Rekla je da je veoma umorna, a kada su joj ljudi kazali kako bi se možda trebala ići kući odmoriti, onda je teturala kroz vrata, ispričao je jedan kupac.

Potom je ušla u automobil, ali policajac ju je zaustavio da ne ode s parkirališta.


– Vidjela sam kako se opire, rekla je svjedokinja. Potom je jedan od promatrača počeo snimati događaj, a ono što se vidi na snimci baca sjenu na obavljanje policijskog posla. Nakon pokušaja uvjeravanja Keith da uđe u policijski automobil, policajac ju je samo odjednom brutalno bacio na pod, pred njenim djetetom.

Keith se onesvijestila i svjedoci kažu kako su mislili da je umrla. Nakon nemilog događaja, što je i vidljivo iz policijske snimke, Keith ima crnu modricu ispod oka, nastalu bacanjem na betonski pod parkirališta.

– Kada sam pregledavao snimku, vidio sam kako joj se glava odbija od tla, jer ju je bacio na tlo tako iznenada da se nije mogla dočekati na ruke. Bila je u nesvijesti i nismo bili sigurni je li još živa, ispričao je muškarac koji je snimio video, ali je želio ostati anoniman.

Okupljeni su priskočili u pomoć djevojčici. Ona im je ispričala kako joj je majka pijana cijeli dan, a da je ona gladna. Protiv žene će biti podignuta optužnica za zanemarivanje djeteta, a istražuje se i postupanje policajca Johnsona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.