Haos u Hrvatskoj: Pljušte otkazi, ko će igrati s Kosovom?

Do prije neki dan Hrvati su jedva čekali da počne “laganica” protiv Kosova i Finske, preko noći se sve pretvorilo u moru!

Selektoru Hrvatske Anti Čačiću neće se odazvati nekoliko nosilaca igre te selekcije.

Čak trojica igrača je povrijeđeno: Luka Modrić, koji se podvrgnuo artroskopskom čišćenju koljena, a uz njega neće se pojaviti Dejan Lovren , zbog povrijede prepona, Ivan Rakitić, (Ahilova tetiva), a u utorak je otkazao i Marko Pjaca.

Za tri dana selektor te reprezentacije je ostao bez pokera igrača vrijednog 135 miliona evra!

Modrića će zamjeniti Marko Rog, umjesto Lovrena dolazi Matej Mitrović, a u ponedjeljak ujutro reprezentaciji je priključen i Domagoj Antolić.

“Kosovo i Finska su reprezentacije koje moramo respektovati, ali ne smijemo tražiti alibi. Imam određene ideje, ali pred nama su tri zajednička treninga na kojima ću sagledati sve opcije. O udarnoj jedanaestorici odlučiću neposredno prije utakmice. Vjerujem u naše zajedništvo i motiv igrača”, rekao je Čačić.

Kosovo svoje prvo domaćinstvo odrađuje kao gost, barem na papiru. Skadar će biti vruća pozornica, očekuje se da će stadion Loro Boriqi bit pun do vrha i da će ekipa Alberta Bunjakua imati vatrenu podršku s tribina.

“Čeka nas vatrena atmosfera, rasprodat stadion. Nema sumnje da će navijači biti dvanaesti kosovski igrač, ali siguran sam da će i naša reprezentacija biti dočekana s respektom. Ne vidim problem u toj činjenici, naši igrači su navikli da igraju u takvom ambijentu”, rekao je Bunjaku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.