Otišla je na nadogradnju kose: Onda je uslijedio šok, kada je ugledala rupu u glavi

Ova mlada novinarka se bavi šou biznisom i time je često okružena poznatima. Kako je gotovo nemoguće da svakodnevno ima savršenu frizuru, Tina je našla rešenje. Počela je da koristi nadogradnju kosu, i svima se dopalo.

S obzirom da joj posao oduzima dosta vremena, a nadogradnja je jako skupa, primetila je jedan salon u blizini njene kuće koji je nudio nadogradnju za samo 50 funti.

Ubrzo ih je kontaktirala, i rekli su joj da se radi o prirodnoj kosi koju će prišiti na prethodno izgradjene kikice.

Uradila je nadogradnju i izgledala je kao svaka druga. Posle određenog vremena osećala je svrab na glavi, i primetila je da se stvorilo nešto što je izgledalo kao potkožna bubuljica.

Mislila je da nije ništa strašno pa je ignorisala. Noć pred rođendan za koji je i radila nadogradnju, to potkožno tkivo je puklo, ostavljajući veliku rupu u glavi.

Nekoliko sati kasnije primljena je u bolnicu, gde je ustanvoljeno da je imala apsces. Doktori su joj dali lokalnu anesteziju kako bi joj odstranili inficirano tkivo, ali upkos tome ona je osećala bol.

Svoj rođendan je dočekala sa zavojima na glavi, i srećna što je preživela.

– Zovite me ludačom, ali nakon oporavka ponovo sam uradila nadogradnju. Prosto je nemoguće funkcionisati bez dodatne kose kada se naviknete na nju.

Doktori idalje nisu utvrdili u čemu je bio problem, da li je to bila ta kosa ili igla. Apscesi su izlazili i na drugim delovima tela i ostavljali ožiljke. Salon u kome sam radila nadogradnju ubrzo se zatvorio- kaže Tina.

Ona je rekla da je najveći problem što je radila frizuru u salonu u koji nema poverenja, i da to više nikada neće uraditi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.