Ostavio je zbog mršave prijateljice: A onda se ona zainatila i skinula 63 kilograma! (FOTO)

Stefani Niks (28) bila je užasnuta kad je njen bivši momak Leri počeo da izlazi sa mršavijom koleginicom. Djevojka, koja je imala skoro 133 kilograma, bila je odlučna da smrša i vrati bivšeg momka…

Ona je dosad smršala 63 kilograma, skoro pola svoje nekadašnje težine. Stefani i Leri su opet zajedno, čak su se i vjenčali.

“Moja ishrana bila je grozna, uglavnom gotova hrana, čips i čokolada. Tokom godina kilogrami su se gomilali. Nisam mogla da pronađem odjeću koja bi mi odgovorala. Leri mi je uvijek govorio da me voli bez obzira na moju kilažu. Ali, onda smo se razišli, a on je počeo da izlazi s mnogo mršavijom djevojkom. Tada sam shvatila koliko sam se opustila. Znala sam da svojim zubima kopam sebi grob”, ispričala je Stefani, koja se borila s viškom kilograma još od 11. godine, kada je počela da jede kako bi se utješila jer je njena najbolja prijateljica otišla u drugu školu, piše Kurir.


S Lerijem je počela da izlazi kad je imala samo 16 godina, a pet godina kasnije su se i vjerili na romantičnom putovanju u Keniji. Ali godine prejedanja rezultirale su ogromnim viškom kilograma, a tako i padom samopouzdanja. Često su se svađali, a onda i prekinuli ljubavnu vezu. Onda je Leri počeo da izlazi s drugom ženom.

“Bilo je previše i samo vidjeti ga s drugom ženom, ali znati da je ona mršava, bilo je baš bolno. Moram priznati da sam bila ljubomorna i to me je natjeralo da razmislim o svom izgledu. Željela sam da vratim Lerija, ali takođe sam htjela da poboljšam svoje zdravlje i samopouzdanje”, kazala je.

Iz jelovnika je izbacila brzu hranu, a frižider napunila voćem i povrćem. Umjesto da se vozi, počela je da pješači. Par se ubrzo pomirio i čak su i odabrali datum vjenčanja. Ambicioznija nego ikad, Stefani je odabrala vjenčanicu, ali u nju još nije mogla stati.

“To je bio izazov, ali motiv je bilo vjenčanje iz snova. Kako se veliki dan približavao, stalno sam brinula da li ću moći da obučem haljinu. Nastavila sam s dijetom i vježbama, nisam željela da budem debela mlada.

Mjesec dana prije vjenčanja, dostigla je svoju željenu kilažu, tako da je mogla da obuče i vjenčanicu koju je davno odabrala. Međutim, pod haljinom je skrivala višak kože. Nedavno je operacijom odstranila višak kože i konačno može da nosi odjeću kakvu želi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.