Bruka i sramota: Poznatu glumicu ulovili bez karte u gradskom autobusu pa je izbacili…

Ona nije htjela da razgovara s njima, a odbila je i da im da lična dokumenta, zbog čega je morala da napusti autobusa koji se kretao iz pravca Slavije prema Studentskom trgu.

Ova neprijatnost dogodila se na Terazijama, a Mina je pokušala da izbjegne plaćanje kazne od 2.000 dinara. Ne samo da nije htjela da plati za to što je uhvaćena bez karte u vozilo već je imala na umu i da pobjegne kontrolorima.

– Mina je izašla iz autobusa na Terazijama u blizini pozorišta, a za njom su išla tri kontrolora, koji su pokušali da je zaustave kako bi joj napisali kaznu. Međutim, glumica nije željela da se zaustavi, već im je poručila: “Ja s vama ne pričam.” Njeno nedolično ponašanje dodatno je iznerviralo kontrolore koji su joj odbrusili: “Mi pričamo sa vama.” Tada je glumica vidjela da nema kud, pa je stala i počela žustro da se raspravlja s njima. S obzirom na to da je imala naočare za sunce, neki nisu prepoznali da je Mina u problemu, ali je bilo i onih koji su shvatili da glumica pravi incident s kontrolorima – navodi izvor.

Novinari Kurira nazvali su Minu da čuju njenu stranu priče, ali ona nije željela da govori o incidentu.

– Molim vas, nemojte da me prekidate, sad radim. Neću o tome da govorim – kratko je poručila glumica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.