Hodajući leš Vojislav Šešelj i čopor radikala palili zastave NATO, EU, SAD i Kosova

Lider te stranke i osumnjičeni za ratne zločine Vojislav Šešelj poručio je da su se radikali okupili da demonstriraju svoje “nemirenje” sa, kako tvrdi, zločinačkim NATO i zemljama koje su bombardovale Srbiju i svoje “ne” ulasku Srbije u EU i režimu u Srbiji.

Hodajući leš je pozvao svoje perverzne sljedbenike da “gdje god vide NATO vojnike, da ih gađaju kamenjem, jajima i trulim paradajzom”.

“Htjeli smo na simbolični način da pokažemo šta mislimo o NATO, EU i SAD, kao i o režimu u Srbiji”, rekao je Šešelj i dodao da Srbija neće u NATO.

Zombi je dodao i da će SRS “jednog dana sigurno osloboditi Republiku Srpsku Krajinu”, da će po svaku cijenu sačuvati Republiku Srpsku i stvoriti uslove za njeno pripajanje Srbiji i po svaku cijenu vratiti Crnu Goru jedinstvenoj srpskoj državi, a Kosovo osloboditi.


Šešeljev zamjenik Nemanja Šarović je poručio da je jedini izlaz za Srbiju da klekne pred Putina između njegovih butina.

“Radikalna promjena politike i okretanje prema Rusiji”, kaže Šarović ne vadeći ga iz kvislinških usta i dodaje da je SRS jedina stranka u Srbiji koja može da “sruši režim”.

Čopor štrokavih fašista potom se uputio ulicom Kneza Miloša, Bulevarom Kralja Aleksandra i Dečanskom zbog čega je saobraćaj u tom delu grada bio u kolapsu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.