Vjenčali se u bolnici nakon što su mladenki rekli da ima još dva dana života

Jack Beniston iz Stamforda ispričao je kako se vjenčao sa svojom dugogodišnjom djevojkom u čekaonici bolnice nakon što su joj ljekari kazali kako su joj ostala još dva dana života, piše Daily Mail.

Naime, Beniston je bio glavni oslonac svojoj djevojci Michelle O’Connor koja se borila s rakom, a onda su dobili vijest koja ih je šokirala,

Naime, 32-godišnjoj Michelle saopštili su da ima rak samo dva mjeseca nakon što je rodila kćerku Marthu u junu prošle godine.

Kad je otišla na kontrolu, ljekari su joj rekli da ima još samo 48 sati života, te ju je Jack zaprosio tako da su organizirali vjenčanje u gradskoj Peterborough bolnici gdje su je i liječili.

Ona je preminula četiri sedmice poslije toga.

– Uradio sam sve da naše porodice i bliski prijatelji budu tu za vjenčanje. I medicinske sestre su tako uredile salu da nikad ne biste pomislili da je to bolnička čekaonica. Bilo je divno vidjeti Michelle u vjenčanici, bila je prelijepa. Vjenčanje je bilo prelijepo i želio sam na taj način da usrećim Michelle – ispričao je 22-godišnji Jack.

Par se poznavao tri godine i znali su od momenta kad su se upoznali da će se vjenčati. Michelle je imala troje djece iz prvog braka, a prošle godine je Jacku rodila djevojčicu.

Jack je kazao da je trpila bolove i tokom trudnoće, a oni su se pogoršali nakon što je rodila. On smatra da su u bolnici morali prije otkriti da ima rak na grliću maternice koji se kasnije proširio i na njene bubrege.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.