Prosio djevojku godinu dana, a da ona o tome ništa nije znala (VIDEO)

Amerikanac Dean Smith odlučio je od prosidbe napraviti pravi jednogodišnji projekt i svojevrsni multimedijski spektakl.

On je, naime, svoju djevojku prosio svaki dan, i tako tokom cijele jedne godine, a da ona o tome nije imala pojma. A onda je od snimaka na kojima, dok obavlja razne svakodnevne aktivnosti, pozira sa svojim “Hoćeš li se udati za mene?” natpisima, napravio video koji joj je uručio za vrijeme putovanja na Arubu.

Odnosno, nije joj ga uručio on, već je i taj dio priče pretvoren u igru, pa je njegovu curu, Jennifer Kessel, iz hotelske sobe izvukla sestra, da bi je potom dočekali brat i prijatelj koji su joj dali daljnje instrukcije, koje su je odvele do plaže… A tamo su je čekali otac i pomajka koji su joj dali tablet na kojem je bio video…

Sve to vrijeme, Dean je stajao u pozadini i čekao. Kao i njihove porodice i deseci promatrača. Jennifer se, naravno, rasplakala, a osim videa i priče koja iza njega stoji, Dean se pobrinuo i za to da kulminacija ove romantične geste bude upriličena baš na Jenniferin rođendan. Nije promašio ni s pomno osmišljenom scenografijom – pješčanom plažom i zalaskom sunca.

Pristala je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.