Otkrivena velika tajna: Komšije tvrde da Bosanac krije sina, evo i zbog čega!

“Aca je bio dijete za primjer, ali je jedne večeri, dok se vraćao iz grada, nisam sigurna da li je bila 1999. godina ili 2000, sutom udario u drugo vozilo i pobjegao sa lica mjesta. Čula sam da ga je Dragan odmah poslao u Amriku. Vidite, ni u jednom intervjuu ga nije spomenuo”, kaže komšinica, koja je radih dobrih susjedskih odnosa željela da ostane anonimna.

Na pitanje da li ima sina, koji živi u Americi, kompozitor je odgovorio pitanjem:

“Da. Pa? Šta ima da pričam o sinu? Neću da pričam, nema šta da kažem. U gužvi sam, doviđenja!”

Nakon nekoliko minuta, Bosanac je sam pozvao novinare.

“Šta ste htjeli da znate o mom sinu? On se ne bavi ovim poslom i ne moram da ga eksponiram. Aca je stočarski inženjer i nema potrebe o njemu da se piše. Živi u Beogradu i nije oženjen, iako je putovao u Ameriku, to nije bilo da bi tamo živio”, objasnio je kompozitor i demantovao i priču da je njegov sin imao bilo kakve veze sa saobraćajon nezgodom.

“To su gluposti i notorne laži. On nikada nije imao problem sa zakonom. Pojedine komšije očigledno nemaju druga posla nego da izmišljaju”, rekao je.

Džidža prizanje da nije isticala svog brata, jer to nisu bitne činjenice za njenu karijeru.

“On je tabu tema, jer ne želi da se eksponira, a i zašto bi, kada nije javna ličnost. Evo, zašto ne pričamo malo i mojoj mami, gdje je radila, bla, bla, koga to zanima? Komšije koje tvrde da je izazvao saobraćajku i pobjegao u Ameriku su ga sigurno pomiješale sa nekim”, tvrdi pjevačica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.