Novi snimci iz Roswella: Glava vanzemaljca je odrubljena, a organi povađeni

Spornu fotografiju su navodno ispitali stručnjaci iz “Kodaka”, koji su zaključili da fotografija nije obrađivana, prenosi britanski “Mirror”.

Tom Carey, stručnjak za NLO, tvrdi kako je pomenutu fotografiju dobio na filmu i da su mu eksperti iz “Kodaka” potvrdili da je riječ o autentičnom snimku iz 1947. godine, godine kada je navodno došlo do pada nepoznatog letećeg objekta u Rozvelu u New Mexicu, piše Daily Mirror.

Carey tvrdi da je stvorenje sa snimka visoko oko 120 centimetara, a za glavu vanzemaljca kaže kako liči na glavu insekta.

– Glava vanzemaljca je odrubljena, djelimično je izvršena autopsija, unutrašnji organi su izvađeni, a vjerujemo da je tijelo bilo balzamovano u trenutku kada je fotografija snimljena – priča Tom Carey.


Međutim, Carey još uvijek nije pokazao fotografiju javnosti.

Javnost je podijeljena povodom Careyevog otkrića. Nigel Watson, autor knjige o letećim tanjirima upozorio je da obično kada se u javnosti digne prašina oko nekog novog, epohalnog otkrića, dokazi budu veoma neubjedljivi.

– Međutim, ako bi se ispostavilo da je fotografija zaista autentična, to bi bio prelomni trenutak i potpuno je nevjerovatno da su vlasti uspjele da zataškaju tako nešto toliko dugo vremena – zaključio je Watson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.