Evo šta je rekao Šaban nakon što je njegova Ilda na svijet donijela malu Emu!

Srbijanska pjevačica Ilda Šaulić Vučković je na svijet donijela kćerku Emu.

“Moja Ilduiza (Ilda) mi je podarila predivnu unuku Emu. Željno sam je iščekivao i konačno dočekao. Moram reći da se osjećam presretno, malena je živa i zdrava kao i moja Ilda. Hvala dragome Bogu što mi je podario ovakvu sreću meni i mojoj porodici, a unaprijed se zahvaljujem svim mojim poklonicima na lijepim željama. Voli vas vaš Šaban Šaulić”, naveo je pjevač, piše “Kurir“…

Porođaj je obavljen u klinici u Višegradskoj u beogradu, sve je proteklo u najboljem redu i beba i mama se osjećaju odlično. Ildu i bebu prvi je posjetio suprug Bojan, koji je sve vrijeme bio ispred sale, zajedno sa srećnom bakom Gordanom, tetkom Sanelom i ujakom Mihajlom, a ubrzo su im se pridružili i ostali članovi familija Vučković i Šaulić.

“Presretni smo zbog lijepih vijesti. Dobili smo još jednu princezu koju već dugo priželjkujemo, a njenim dolaskom se Ildi, Bojanu ali i cijeloj porodici ostvario životni san”, rekli su ovom izvoru u porodici Šaulić.

Ono što je zanimljivo je da se Ilda porodila na isti datum kada je i njena sestra Sanela prije tri godine na svijet donela kćerku Unu, a danas je i rođendan njenom zetu Bati Mirkoviću.

Ilda i Bojan vjenčali su se prije nekoliko sedmica na privatnoj ceremoniji u krugu porodice i prijatelja, a Ema je obojema prvo dijete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.