Sačekuša ispred kuće: Upucan učesnik “Parova”!

Bivši učesnik rijalitija “Parovi” Miloš Obrenović (32), poznatiji kao Miloš Frankfurt, jučer je upucan ispred svoje kuće u Aranđelovcu.

Kako tvrdi, na njega je nepoznati počinilac ispalio nekoliko hitaca, a jedan ga je pogodio u potkoljenicu. Miloš je odmah pozvao Hitnu pomoć, koja ga je prevezla do bolnice, gdje mu je ukazana pomoć.

– Bio sam na ulici ispred kuće i došao je automobil sa zatamljenim staklima i neko je ispalio nekoliko metaka, a jedan me je pogodio u potkoljenicu. Odmah sam ušao u kuću i pozvao Hitnu pomoć. Odvezli su me u bolnicu u Aranđelovac i ušili ranu. To je sve što želim da kažem. Ništa više ne želim da pričam – kaže Miloš koji je prekinuo vezu nakon pitanja da li je slučaj prijavio policiji.

Inače, Obrenović je 2004. godine u Njemačkoj osuđen na devet godina zatvora zbog teškog ubistva iz nehata. U Frankfurtu na Majni proveo je pet godina i devet mjeseci, nakon čega je deportovan u Srbiju. Međutim, u Zabeli je proveo dvije godine jer je u našoj zemlji izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je jedan čovjek izgubio život.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.