Ovo je buduća mlada malog princa Džordža

Fotografija male Sijene Hjuz u benkici na kojoj piše ‘Jednog dana udaću se za princa Džordža’, postala je hit na internetu pošto je postavljena na fan stranici princa Harija, gdje je u kratkom roku dobila više od 200.000 lajkova.

Devetomesečna Sijena živi sa mamom Ejmi Brejdi u mjestu Džerou u Hambersajdu, i samo je jedna od djevojčica čiji roditelji već sad sanjaju da će kad odrastu, krenuti stopama Kejt Midlton i postati dio kraljevske porodice.

Sada već popularnu fotografiju prva je postavila Sijenina mama, ali kako je slika bebe brzo postala viralna, mnogi su, usljed nesporazuma, pomislili da se radi o samom princu. Mama Ejmi vrlo je uzbuđena zbog iznenadne popularnosti svoje bebice. 

– Dan pošto sam sliku postavila na svoj profil, neko mi je poslao poruku da li sam vidjela Harijevu stranicu na Fejsbuku. Otišla sam i vidjela moju Sijenu koja je već imala skoro 200.000 lajkova i više od 5.000 komentara. 

– Neki komentari su me stvarno nasmijali, naročito oni u kojima se tvrdi da je moja mala zapravo princ Džordž – ispričala je Ejmi, samohrana majka koja pored Sijene ima tri ćerke, Lejlu, Hajdi i Elizu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.