Zagarantovan gubitak kilograma uz zdrav i ukusan napitak

Italijanska kompanija ZUCCARI dostiže novu prekretnicu i revolucionira tržište!!!

Odjel Funkcionalne Ishrane je razvio sasvim novu kategoriju proizvoda za sprovođenje zdrave i ekvilibrirane dijete. Odjel je posvećen pružanju alternativnih rješenja, uzimajući sve najbolje od prirode: konzervirana-posebnom obradom, funkcionalna jer garantira svoju bio-učinkovitost, ukusna jer se može konzumirati u bilo koje doba dana, praktčna jer je možete nositi uvijek sa sobom.

Ananas je voćka opštepoznata ne samo po osvježavajućem, ugodnom okusu, već i po svom značajnom drenažnom učinku i odličnim svojstvima za oblikovanje i održavanje Vaše linije.

Svjež plod ananasa u sebi sadrži jako dragocjen ali delikatan proteolitički enzim, osjetljiv na toplotu u tolikoj mjeri da industrijskim procesima kao što je pastorizacija, mogu da unište njegovu bio-učinkovitost. Naprimjer, ananas u konzervi ili razni sokovi od ananasa osim što imaju velike kalorijske vrijednosti i dodatne šećere, izgube svoje bio-aktivne sastojke, a samim tim i svoj učinak.

ŽELITE LI IZGUBITI VIŠAK TEKUĆINE I ŠTETNIH TVARI, OBLIKOVATI VAŠE TIJELO I SMRŠAVITI BEZ DA MIJENJATE SVOJE NAVIKE?

ZUCCARI IMA RIJEŠENJE ZA VAS→

Znate li da ananas ima svojstva koja pomažu pri mršavljenju, odstranjuje višak tekućine i štetne tvari, uklanja potkožne nedostatke kao što je celulit, a istovremeno smanjuje nadutost, osjećaj težne i digestivne probleme.

Odjel Funkcionalne Ishrane firme ZUCCARI je stvorio SuperAnanas kojeg karakteriše prijatan okus prirodnog soka ananasa sa dodatkom suhog ekstrakta ananasa i Bromelaina, te je tako dobjen funkcionalan dodatak prehrani sa zadržanim svim karakteristikama soka od svježeg voća. Završite Vaš obrok slasno, uz stick-pakovanje SuperAnanasa.

Super Ananas mogu konzumirati svi; jer sadrži veoma mali postotak ugljikohidrata, bez dodatnog šećera, bez glutena, bez alergena i bez GMO.

SUPER EFIKASAN

Sadrži 334 GDU(gelatin digesting unites) što je ¼ preporučene dnevne doze bio-aktivnog Bromelaina.

SUPER ZA MRŠAVLJENJE

Bez dodatnih šećera, osim sukraloze (prirodni šećer sa 0% kalorija). Koncentrirani sok od ananasa oduševit će Vas sa svojom istinskom emocijom i slim-efektom.

SUPER PRAKTIČAN

U praktičnom stick-pakovanju,već doziran i spreman za upotrebu (razrijeđen u čaši vode). Stick-pakovanja su praktična jer mogu stati u bilo koju torbu ili čak u džep. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu SuperAnanas možete držati u ladici Vašeg ureda ili kod kuće uz caffe-aparat,dva mjesta najčešće vezana za Vašu svakodnevnicu.

NEŠTO VIŠE O BROMELAINU

Bromelain je enzim kojeg sadrži plod ananasa. Njegova bio-aktivnost se mjeri i izražava u jedinicama GDU(gelatin digesting unites). Firma ZUCCARI vrši neovisnu laboratorijsku analizu 3 vrste/sorte ananasa koje su danas najrasprostranjenije i najcjenjenije na tržištu: Smooth Cayene, Qeen i Gold(extra sweet). Pomoću ovih analiza identificirana je srednja enzimska vrijednost, bio-aktivnosti Bromelaina u svježem plodu ananasa i izražena je u GDU. Rezultati istraživanja su pokazali,da se u stabljici ananasa nalazi 1 GDU/g,a u plodu 3 GDU/g Bromelaina. ZUCCARI je također sproveo istraživanje o konzumiranju ananasa općenio, te je došao do rezultata;da ¼ ploda ananasa u sebi sadrži 111 g jestivog dijela,odnosno 334 GDU. Stoga, Odijel Funkcionalne Ishrane firme ZUCCARI garantira potrošaču da: jedno stick-pakovanje SuperAnanasa u sebi sadrži 334 GDU Bromelaina,što  odgovara ¼ jestivog dijela ploda ananasa.

NE KORISTI SE, VEĆ SE KONZUMIRA!

SuperAnanas je dodatak prehrani koji potpomaže dreniranju organizma i oblikovanju Vašeg tijela i linije. Konzumira se, a ne koristi!

Zahvaljujući svom svježem, ugodnom okusu, originalnom replikom ploda ananasa, SuperAnanas Vam pruža mogućnost i zadovoljstvo da konzumrate osvježavajući napitak koji sadrži tvari koje će Vam pomoći pri mršavljenju.

NAČIN UPOTREBE

Istresite sadržaj jednog stick-pakovanja (10 ml) u čašu sa vodom (oko 200 ml) i promješajte. Konzumirajte 3 puta na dan, poslije obroka. Oduševit će Vas svojim slatkim okusom ananasa i svojom djelotvornostću.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.