Thaçi na pregovore vodio ljepoticu da zbunjuje Dačića

Tokom svakog našeg susreta u prištinskoj delegaciji bila je i jedna prelijepa djevojka. Nestvarno je lijepa. Nikad ništa nije rekla, samo sjedi i šuti. Kad god bi nas pogledala, zbunili bismo se- kaže jedan od članova srpske delegacije.

Dok je delegacija Srbije uoči svake runde pregovora u Briselu do duboko u noć razmatrala kako da „nadmudri“ Kosovsku stranu, Thaçi je odabrao da protivnika satjera u ćošak mnogo jednostavnije – u svoj tim uvrstio je ljepoticu koja je, kad god bi ušla u prostoriju, sve prisutne ostavljala bez teksta. Riječ je o Dardani Rruki, a prema riječima nekih od članova srpske delegacije, oni su specijalnu savjetnicu ministra pravde Hajredina Kuçija doživjeli kao tajno oružje Hashima Thaçija!

– Tokom svakog našeg susreta u prištinskoj delegaciji bila je i jedna prelijepa djevojka. Nestvarno je lijepa. Nikad ništa nije rekla, samo sjedi i ćuti. Kad god bi nas pogledala, zbunili bismo se. Vremenom smo počeli da se šalimo da je ona Thaçijevo tajno oružje, da on tu ljepoticu vodi na pregovore da bi nas zbunio – kaže za jedan od članova srpske delegacije.

On objašnjava da bi u srpskoj delegaciji počela dobacivanja, kada god bi vidjeli Dardanu za stolom.

– „Opet ćemo samo da ćutimo“, „Bolje odmah da se vratimo“ i slično – komentarisali su u srpskoj delegaciji.

Na pitanje koja je tačno bila Dardanina uloga u Thaçijevoj delegaciji,  članova srpske delegacije odgovara:

– Pa da nas zbunjuje! Ali, bukvalno!

Dardana Rruka završila je studije u SAD, a trenutno radi u Kučijevom kabinetu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.