Nekad sam bio zvijezda u Jugoslaviji, danas sam socijalni slučaj

Pjevač, koji je na Euroviziji 1983. godine predstavljao bivšu Jugoslaviju megahitom ‘Džuli’, u intervjuu za In Magazin progovorio je o novom albumu koji će uskoro izaći na tržište i privatnom životu. Požalio se da već deset godina ne dobiva novce od autorskih tantijema i zaključio da je drugim riječima socijalni slučaj.

Rođeni Crnogorac, čije je pravo ime Milan Popović, ženio se četiri puta. Trenutačno sa suprugom Aleksandrom, s kojom je osam godina u braku, i njezinom kćeri živi u Ljubljani.

– Tko ima novac taj caruje ili kraljuje. Sve se vrti oko novca. Danas ljubav ne možeš dobiti treptajem okicama. Mislim da Aleksandra nije zadovoljna sa mnom, ja njome jesam. Muškarac u jednoj vezi mora biti oslonac svake obitelji, to se u mom životu promijenilo, sad je ona ta koja ‘ima onu stvar među nogama’ ajmo to tako reći. Našao sam se u toj situaciji, ne mogu nigdje ići jer da bi negdje otišao trebaš novce, ne mogu vidjeti svoje dijete za koje plaćam alimentaciju, mama mi je umrla nisam mogao na grob otići, tata mi je umro nisam mogao na grob otići, teta mi je umrla nedavno u Belgiji nisam mogao na grob otići. Za sve trebate imati novac – rekao je Danijel Popović.

Otkrio je da uskoro nakon deset godina pauze izdaje novi album na kojem je glazbu i teksove sam napisao. Požalio se da već deset godina ne dobiva novce od autorskih tantijema i zaključio da je drugim riječima socijalni slučaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.