Pobuna u svlačionici: Messi ruši predsjednika Barcelone?

Navijači Barcelone nezadovoljni su kako trenutno rukovodstvo upravlja klubom, a nezadovoljstvo se, ako je vjerovati pojedinim španskim medijima, prelilo i u svlačionicu katalonskog giganta.

Odlazak Neymara, nedostatak njegove zamjene i katastrofalan prijelazni rok, razlog su sve većeg i glasnijeg nepovjerenja prema upravi kluba na čelu sa predsjednikom Bartomeuom.

Navodno je Lionel Messi već krenuo u “akciju” smjene predsjednika kluba sa Nou Campa. On prema napisima medija sada ima svoj klan u svlačionici.

Cilj je jedan, a to je suprostavljanje Batomeuu i njegovim lošim potezima. “Cadena Ser” je objavio da je Argentinac okupio glavne igrače, kako bi upravi stavili do znanja da klub ide u pogrešnom smjeru.

Messi još nije stavio potpis na novi ugovor, iako je Barcelona već odavno i službeno potvrdila kako su svi detalji dogovoreni.

Barcelona do kraja prijelaznog roka želi dovesti Jean Michäel Serija iz Nice, te Ousmane Dembelea iz Borussije Dortmund. Katalonci nisu odustali ni od Coutinha iz Liverpoola.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.