Michelle otkrila nevjerovatnu istinu o suprugu: Da li ste ovo primijetili kod Baracka Obame

Otišao je u januaru ove godine sa funkcije američkog predsjednika, a na njegovo mjesto došao je Donald Trump. I dok kontroverznog prvog čovjeka Amerike prate u stopu, mnogi na Baracku Obami nisu uspjeli primijetiti nešto veoma važno.

Obama je predsjednik Amerike bio u dva mandata, od 2009. do 2017. godine. Pratile su njegovo predsjednikovanje i kritike, a čini se da je najveću popularnost dobio tek kada je otišao sa tog mjesta i posao prepustio nimalo voljenom Trumpu.

Komentiralo se svašta tokom Barackova dva mandata, a njegova supruga Michelle uspjela je, i tokom boravka u Bijeloj kući, postati jedna od najutjecajnijih prvih dama u američkoj historiji.

Možda su njen sjajan stil i harizma krivi za ovo:

– “… bez obzira šta je radio, uvijek je nosio isti smoking. Ljudi su fotografitali moje cipele, narukvice, ali niko nije primijetio da je on imao isto odijelo i cipele osam godina – kazala je Michelle misleći na Barackov stil odijevanja tokom zvaničnih posjeta.

I zaista, kada se pogledaju njegove fotografije, isto odijelo i cipele su tu. Nije on kao predsjednik imao širok prostor za manevriranje, kada je odijevanje u pitanju, ali da je mogao nositi odijela drugačijih krojeva i drugačije modele cipela, to mu je bez sumnje bilo dozvoljeno. Obama voli konstantu u oblačenju, a to je odlika dobrog stila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.