Mirza Selimović niže samo hitove: Ljubav je moj neiscrpni izvor

Mirza Selimović opet ima hit! Nakon „Boliš me“ i „Ne dolazi u snove“, na red je stigao singl pod nazivom „Imaš me“. Pjesma koja je za jedan dan pregledana milion puta je siguran pokazatelj Selimovićevog uspjeha. Kako sam kaže, presretan je.

– Reakcije su odlične, jako mi je drago što imam podršku kolega i prijatelja. Naravno, ta podrška je obostrana – govori nam Mirza i dodaje kako mu je plan da prvo ispromovira ovu pjesmu te će poslije razmišljati o novim, a možda i o duetu. Da li je ovaj singl posvećen?

– Svaka pjesma ima posvetu. Svaki čovjek koji sluša pjesmu može da se pronađe u nekoj od situacija i da je posveti nekome. Ljubav je neiscrpan izvor – smatra on, a kada je u pitanju inspiracija, nje nikada ne nedostaje.

– Inspiraciju za svaki naredni korak dobijem zahvaljujući mojoj publici i ljudima kojima sam okružen, saradnicima i prijateljima. Kada osjetim i vidim pozitivne reakcije, uvijek poželim da dam još više od sebe i da učinim da ljudi uživaju u mojim pjesmama – kazao je Mirza koji je veoma zadovoljan u kom pravcu ide njegova karijera, ali također smatra kako uvijek može bolje pa tako želi da svakim narednim projektom i pjesmom publici pruži nešto jedinstveno.

Na pitanje ko ga ima, pjevač je bio kratak.

– Ta dobro zna – reče Selimović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.