Najnesretniji nogometaš na svijetu: U pet utakmica Lige prvaka postigao tri autogola

Ovaj 19-godišnji nogometaš Tottenhama neće po dobrom pamtiti ovogodišnje izdanje juniorske Lige prvaka. Naime, on je u pet do sada odigranih utakmica u ovom takmičenju postigao tri autogola.

U prvom kolu je Tottenham na svom stadionu igrao protiv Monaca, a Walkes je svojim autogolom momčad iz Kneževine doveo u vodstvo već u 7. minuti. Kasnije je dobio i žuti karton, a Spursi su tu utakmicu izgubili s 3:2. Drugo kolo i gostovanje kod CSKA Walkes je uspio ‘odraditi’ bez da je postigao autogol, ali je zato tu ‘nepravdu’ ispravio u trećem kolu kada je pomogao Bayeru da s 3:1 pobijedi Spurse. Walkes je autogol zabio u 67. minuti, a bio je to gol za 2:1 ‘apotekara’.

Walkesu se očigledno bolje snalazi u ‘parnim’ utakmicama jer je 4. kolo (protiv Bayera) ‘odradio’ bez autogola, ali danas je opet bio u svojem elementu. Tottenham je izgubio od Monaca, a mladi stoper Tottenhama je opet bio strijelac za protivničku momčad. Bio je precizan u 62. minuti, a tim golom je Monaco izjednačio na 1:1 te kasnije došao do pobjede.

Možda bi bilo dobro da Walkes traži od trenera da ne igra posljednje kolo protiv CSKA. Doduše, ‘Spursi’ su već ispali iz daljnjeg tijeka takmičenja, ali svejedno ne bi bilo dobro da se momak još jednom upiše u listu strijelaca protivničke ekipe, piše Germanijak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.