Šaban priznao: Varao sam Gocu!

Šaban Šaulić priznao je da je bio grešan tokom dugogodišnje karijere, ali da ništa ne bi mijenjao. Pjevač ističe da mu prija kada ga nazivaju kraljem narodne muzike, te da žali što nije više mlad.

– Mislim da još uvijek imam 25 godina i da mogu sve da uradim, da igram fudbal, da plivam satima. Probao sam, ali mi ne ide. Onda sam došao pameti i rekao: Polako, Šabane! Uspori malo, ipak ti imaš dosta godina. Ne ide da se ponašaš i junačiš kao neki mladić. Vodi računa, nemoj da pretjeruješ. Zbog toga sam i otpjevao pesmu „Žal“. Meni je život brzo prošao. Koncerti, putovanja, snimanja, kafane, žene… ups, žena je najmanje bilo u mom životu – otkrio je Šaulić, ali i priznao da je bio grešan.

– Oko mene je uvijek bilo žena. Bio sam druželjubiv čovjek. Lijepile su se za mene, pa su htjele nešto da mi pričaju, da mi šapuću, ćućore se tako uz mene i samo guguću. Nisam bogzna kako lijep ili zgodan, ali normalan sam. Bilo je svega i svačega. Mnogo sam grješio, nisam mogao to da izbjegnem. Sve mi je bilo pod rukom. Toliko tih žena se nudilo, pa shvatite me, nisam mogao da odbijem. Živ sam čovjek. Ne mogu da izigravam ono što nisam, a to je ona druga vrsta ljudi. Ja sam prava muškarčina – zaključuje Šaban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.